Clicky

KSV Rumbeke 2 - 4 KdNS Heule

Wedstrijd Dames op zondag 7 januari 2024 om 15:00

Verslag wedstrijd

Wat beloofde een hele moeilijke wedstrijd te worden tegen de ongeslage leider begon goed voor Rumbeke.

Na 10 minuten al een eerste kans via Elfeurie, haar schot gaat voorlangs. Na 20 minuten is daar de 1-0. Misverstand bij Heule, Myrthe lanceert Efleurie en met een gekruist schot staat Rumbeke op voorsprong. Na de voorsprong voor Rumbeke kwam Heule wel sterker opzetten met nog 3 goals voor de rust. Na een schot vanop de 16, een voorzet die in volley word binnengetrapt en een penalty gaan we rusten met 1-3.

Op het uur een grote kans voor Heule, alleen door naar doel, Lore verwerkt in hoekschop. De hoekschop die daarop volgt word maar net naast gekopt. Na 63 minuten staat het 1-4. Voorzet die binnengewerkt word. Na 77 minuten komt Rumbeke nog terug tot 2-4 na een diepe bal op Shana en deze werkt af met een mooie lob over de keeper. Een hele sterkte wedstrijd van de dames van Rumbeke tegen toch een heel sterk voetballend Heule.

Volgende wedstrijd zaterdag om 19 uur op het veld van KDC Ruddervoorde.